Hasan Arat'tan yabancı hakem açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, düzenlenen iftar programı sonrasında yaptığı açıklamalarda, Türk futbolunda yabancı hakemlerin atanmasına sıcak bakılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, Türk futbolunda yaşanan son olaylara tepkisiz kalınamayacağını vurgulayarak, hakemlik müessesesinin emekli olduktan sonra özür dileyecek bir konumda olmadığını ifade etti.
Afife Kaya
|
01 Nisan 2024, Pazartesi - 22:40
Hasan Arat'tan yabancı hakem açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, düzenlenen iftar programı sonrasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Arat, Türk futbolunda yaşanan gelişmeleri değerlendirirken özellikle yabancı hakemlerin atanması konusuna sıcak yaklaşılması gerektiğini belirtti.

Hasab Arat, yabancı hakemlerin Türk futbolunda görev yapması konusundaki görüşlerini paylaşırken, "Yabancı hakem konusuna sıcak bakılmalı. Türkiye Futbol Federasyonu, bu konuda çok adaylı bir seçime gitmeli ve kurulları da seçimle gelmeli" dedi.

Yaşanan son olaylara da değinen Hasan Arat, Türk futbolunda son dönemde yaşanan olaylara tepkisiz kalınamayacağını vurguladı. "Son 4 ayda Türk futbolunda inanılmaz şeyler yaşandı. Hakem tokatlandı, takım sahadan çekildi, taraftarlar sahaya indi, VAR kayıtları dramatik şekilde açıklandı. Bunlara tepkisiz kalamayız. Böyle bir şey yok. Hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Beşiktaş Kulübü, hakemler emekli olduktan sonra özür dileyecekleri bir müessese değildir" şeklinde konuştu.

Son olarak, Beşiktaş'ın kırmızı çizgilerinden biri olarak belirttiği Semih Kılıçsoy hakkında da açıklamalarda bulunan Hasan Arat, "Semih Kılıçsoy, kırmızı çizgimizdir. Bir Türk evladı olarak herkesin sahip çıkması gerekir" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2132022/hasan-arattan-yabanci-hakem-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.