Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘ın TBMM’deki çay davetinde Fatih Erbakan yoktu

TBMM'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan, diğer liderlerle birlikte çay içerken Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın çağrılmadığı ortaya çıktı. ​Erbakan’dan resepsiyonda Cumhur İttifakı’na ilişkin çarpıcı bir değerlendirme geldi.
Ersin Küçükbarak
|
24 Nisan 2024, Çarşamba - 12:15
Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘ın TBMM’deki çay davetinde Fatih Erbakan yoktu

Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de içinde yer aldığı liderler birlikte çay içtiği fotoğraflar manşetlere çıktı.

Ancak, o karede  Yeniden Refah partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yoktu.

Erbakan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM'de düzenlenen resepsiyonda gazetecilerin sorularına yanıt verdi.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti ile ittifak yapmayan Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı içinde olup olmadığı yönündeki soruyu  Erbakan, "Değiliz herhalde." şeklinde yanıtladı.

Erbakan, "Seçimden sonra Erdoğan'la hiç görüştünüz mü?" sorusuna da "Hayır hiç görüşmedik." yanıtını verdi.

"İstanbul'da aday çıkarmasaydınız durum değişir miydi?" şeklindeki soru üzerine arada 11 puan bulunduğuna dikkat çeken Erbakan, "Vaziyet değişmiyordu” ifadesini kullandı.

TBMM’de siyasi parti temsilcileriyle çay sohbeti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda parlamentoda düzenlenen resepsiyona katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'la Tören Salonu'nun yanındaki Mermerli Salon'a geçti.

Salona, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile diğer siyasi partilerin temsilcileri de davet edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘ın daveti üzerine, CHP Genel Başkanı Özel, TBMM Başkanvekili Celal Adan, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve diğer siyasi parti temsilcileri de salona geldi.

Siyasi parti temsilcileri burada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte çay içip sohbet etti.

Görüşmeye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın davet edilmediği belirtildi.

YRP Gençlik Kolları Başkanı'ndan çarpıcı paylaşım

YRP MKYK Üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner, yaşananlar üzerine sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

"Tarih tekerrürden ibarettir.. Çay koy keçeli... Yeniden başlıyoruz" notunu düşen Melih Güner, Refah Partisi'nin kurucusu eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın eski yıllardaki bir resepsiyonda yalnız çekilen  fotoğrafını paylaştı.



http://www.ankaramasasi.com/haber/2135189/cumhurbaskani-erdogan-in-tbmmdeki-cay-davetinde-fatih-erbakan-yoktu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.