Para için annesinin parmaklarını kesti!

Brezilya'nın Salvador kentinde 21 yaşındaki bir adamın bankadan para çekebilmek için annesinin elinin parmaklarını kestiği ortaya çıktı. Olayın ardından tutuklanan zanlı, suçu itiraf etti.
Afife Kaya
|
24 Nisan 2024, Çarşamba - 18:13
Para için annesinin parmaklarını kesti!

Brezilya'nın Salvador kentinde 21 yaşındaki Jose Natan Carvalho, banka hesabından para çekebilmek amacıyla annesi Sandra Maria dos Santos Carvalho'nun elinin parmak uçlarını kesti. Olayın ardından yaşanan korkunç keşif, yerel halkı derinden sarsarken, zanlı kısa süre içinde tutuklandı.


58 yaşındaki Sandra Maria, evinde çok sayıda bıçak yarasıyla ve eli kesilmiş halde bulundu. Oğlu Jose Natan'ın, annesinin boynunu ve elini keserek banka hesabındaki paraya erişmek istediği ortaya çıktı. Yargıç Leandro Florencio Rocha de Araujo, zanlının suçu itiraf ettiğini belirtirken, mahkemede Carvalho, annesini önceden kendisine karşı bir kara büyü ritüeli gerçekleştirdikten sonra öldürdüğünü iddia etti. Ancak daha sonra korkunç gerçeği itiraf etti.

Sandra Maria'nın cesedi, Boca da Mata de Valeria adlı mahallede çarşaf ve havluya sarılı halde bulundu. Jose Natan'ın kuzeni, güçlü bir koku tespit etmesi üzerine polise haber verdi. Polis ekipleri, cesedin çürümeye başladığını belirtirken, olayın günler önce gerçekleştiğini düşündürdü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135257/para-icin-annesinin-parmaklarini-kesti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.