THY, Afganistan seferlerine geri dönüyor

Türk Hava Yolları (THY), ABD'nin Afganistan'dan çekilmesi sonrasında durdurulan Afganistan uçuşlarına 21 Mayıs'tan itibaren yeniden başlıyor. İstanbul-Kabil arasında haftada dört gün olmak üzere karşılıklı seferler planlanıyor. Bu adım, Afganistan'da yaşanan yönetim değişikliği sürecindeki gelişmelerin ardından atıldı.
Afife Kaya
|
29 Nisan 2024, Pazartesi - 18:11
THY, Afganistan seferlerine geri dönüyor

Türk Hava Yolları (THY), Afganistan’a yönelik uçuşlarını yeniden başlatma kararı aldı. 2021 yılında ABD'nin Afganistan'dan çekilmesiyle birlikte durdurulan seferler, 21 Mayıs itibarıyla tekrar aktif hale gelecek.

THY'nin İstanbul-Kabil arası seferlerinde, haftada dört gün olmak üzere salı, çarşamba, cuma ve pazar günleri uçuşlar gerçekleştirilecek. Bu adım, Afganistan'da yaşanan yönetim değişikliği sürecindeki gelişmelerin ardından atıldı.

Afganistan'daki havaalanlarında yaşanan olaylar nedeniyle birçok havayolu şirketi gibi THY de geçici olarak seferlerini durdurmuştu. Ancak şirket, yeniden düzenlenen güvenlik önlemleri ve koşullar çerçevesinde, Afganistan'a yönelik uçuşlarına tekrar başlama kararı aldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136013/thy-afganistan-seferlerine-geri-donuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.