Kripto piyasası karıştı: Bitcoin düştü

Hong Kong'da işleme açılan spot kripto ETF'lerinin beklenen etkiyi yaratamaması, Bitcoin fiyatlarında sert bir düşüşe neden oldu. Bu durum, Bitcoin'in 61 bin doların altına gerileyerek, 19 Nisan'dan bu yana en düşük seviyeyi görmesine yol açtı.
Afife Kaya
|
30 Nisan 2024, Salı - 19:55
Kripto piyasası karıştı: Bitcoin düştü

Hong Kong'da işleme açılan spot kripto ETF'leri yatırımcıları etkilemekte başarısız olunca, Bitcoin fiyatları 61 bin doların altına gerileyerek, 19 Nisan'dan bu yana en düşük seviyeyi gördü.

Hong Kong'da Bitcoin ve Ether ETF'leri ilk çıkışlarında yatırımcıları memnun edemedi ve bu durum Bitcoin'in değer kaybetmesine neden oldu.

Hong Kong borsasında kripto ile ilgili altı ETF listelendi. Bitcoin ETF'leri 8,5 milyon dolarlık hacme katkıda bulunurken, Ether ETF'leri 2,5 milyon dolar kazandırdı. Ancak ihraççılar, 100 milyon dolarlık bir başlangıç hacmi bekliyordu.

Son 24 saatte, Bitcoin fiyatı yüzde 3,27 düşüşle 60 bin 880 dolardan işlem görüyor. Ethereum da aynı dönemde yüzde 5'in üzerinde bir düşüşle 3 bin dolara geriledi. Diğer popüler kripto paralar olan Solana ve Dogecoin de bugün yüzde 5'in üzerinde değer kaybetti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136185/kripto-piyasasi-karisti-bitcoin-dustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.