Mansur Yavaş: Ankara'nın her yeri yağış aldı, kurtarma çalışmaları devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'nın çeşitli bölgelerinde meydana gelen şiddetli yağışların etkilerini değerlendirdi. Yavaş, Yenimahalle'de 80 kilogram, Sincan ve Altındağ'da ise 63 kilogram yağışın düştüğünü belirtirken, 1444 araç ve 2441 personelin görev aldığı ekiplerin 1332 vakanın 996'sına müdahale ettiğini ifade etti.
Afife Kaya
|
01 Mayıs 2024, Çarşamba - 04:03
Mansur Yavaş: Ankara'nın her yeri yağış aldı, kurtarma çalışmaları devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şiddetli yağışların etkileriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yavaş, Yenimahalle'de 80 kilogram, Sincan ve Altındağ'da ise 63 kilogram yağışın düştüğünü belirtti.

Mansur Yavaş, 1444 araç ve 2441 personelin görev aldığı ekiplerin, 1332 vakanın 996'sına müdahale ettiğini ifade etti. Geri kalan vakalara da müdahale edilmeye devam edileceğini belirten Yavaş, kurtarma ve temizleme çalışmalarının sabaha kadar süreceğini vurguladı.

Ankara genelinde yaşanan su baskınları ve olumsuz hava koşulları nedeniyle belediye ekipleri, yoğun bir şekilde vatandaşların güvenliğini sağlama ve hasarın en aza indirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Yavaş, vatandaşlardan gerekli önlemleri almalarını ve belediye ekiplerinin talimatlarına uymalarını istedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136234/mansur-yavas-ankaranin-her-yeri-yagis-aldi-kurtarma-calismalari-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.