Belediye başkanı 1 Mayıs’ta işçilerle çöp topladı

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde belediye temizlik işçileriyle birlikte çöp topladı. Köse, işçilerle birlikte çalışarak onların günlük zorluklarını deneyimlediğini ve emeklerini takdir ettiğini belirtti.
Afife Kaya
|
02 Mayıs 2024, Perşembe - 04:40
Belediye başkanı 1 Mayıs’ta işçilerle çöp topladı

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 1 Mayıs sabahı erken saatlerde belediye temizlik işçileriyle bir araya gelerek kahvaltı yaptı ve ardından çöp toplama çalışmalarına katıldı. Başkan Köse, temizlik aracının arkasına tutunarak çöp konteynerlerini boşalttı, dökülen çöpleri topladı ve yerleri süpürdü. Bu sıradışı görüntüyü fark eden vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi ve o anları sosyal medyada paylaştı.

Başkan Köse, temizlik işlerinde görev yapan belediye emekçilerinin onurlu bir görev yaptığını vurgulayarak, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, çalışanlarla birlikte olup onların günlük zorluklarını yaşamaktan onur ve gurur duydum. Alın teri ve emekleriyle evlerine ekmek parası götürüyorlar. Yerel yönetimlerin çalışan emekçilerle ve vatandaşlarla iç içe olması gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136407/belediye-baskani-1-mayista-iscilerle-cop-topladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.