Gökçe Bahadır’dan Hayat Bilgisi açıklaması!

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, Yeliz karakterine hayat verdiği Hayat Bilgisi dizisiyle ilgili yıllar sonra açıklama yaptı. Oynadığı projeler arasında en önemlilerden biri olduğunu ifade eden Bahadır, birlikte çalıştığı usta oyuncu Perran Kutman’a da teşekkürlerini iletti.
Ecem Çetin
|
02 Mayıs 2024, Perşembe - 09:14
Gökçe Bahadır’dan Hayat Bilgisi açıklaması!

Türk televizyon tarihinin en iyi gençlik dizilerinden bir tanesi olan Hayat Bilgisi 2003-2006 yılları arasında ekrana geldi.

Perran Kutman, Kerem Kupacı, Gökçe Bahadır, Yıldız Asyalı, Ümit Erdim, Paşhan Yılmazel gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi oynadığı dönemde ilgiyle izlendi.

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken, kendini unutulmaz arasına yazdıran Hayat Bilgisi dizisi 4 sezon boyunca milyonları ekrana kilitledi.

YouTube üzerinde yayınlanan bölümleri halen ilgiyle izlenen dizinin en unutulmaz karakterlerinden birisi de Gökçe Bahadır’ın hayat verdiği Yeliz (Törpü) karakteri oldu.

Gökçe Bahadır, dizideki oyunculuk performansıyla büyük beğeni topladı ve adını geniş kitlelere duyurdu.

Türkiye’nin en beğenilen ve izlenen oyuncularından biri olan Bahadır, yıllar sonra Hayat Bilgisi dizisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Elle dergisine konuşan Gökçe Bahadır, Hayat Bilgisi’nin oynadığı işler arasında en önemlilerden biri olduğunu ifade etti.

Bahadır, en heyecanlı olduğu dönemlerde kendisini kamçılayan,  daha da heveslendiren bir iş olduğunu söyledi.

Ünlü isim, şu ifadeleri kullandı; 

Ünlü oyuncu, dizide birlikte oynadığı usta oyuncu Perran Kutman’a da teşekkürlerini ileterek, onu çok sevdiğini ifade etti.

Bahadır, şunları söyledi;


http://www.ankaramasasi.com/haber/2136420/gokce-bahadirdan-hayat-bilgisi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.