Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut'tan Müjdat Gezen'e yanıt!

Usta oyuncu Müjdat Gezen, Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti ile dikkat çeken bir iddia da bulundu. Gezen'e dizinin yapımcısı Faruk Turgut'tan da yanıt geldi.
Ecem Çetin
|
02 Mayıs 2024, Perşembe - 10:51
Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut'tan Müjdat Gezen'e yanıt!

Show TV'de iki sezondur izleyici karşısına çıkan, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı'nın başrolünde yer aldığı, Show TV'nin sevilen dizi Kızılcık Şerbeti, cuma akşamları büyük bir ilgiyle izleniyor.

İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken ve çok sayıda hayran kitlesi bulunan dizi haziran ayında sezon finali yapacak.

Sezon finali yaklaşırken, yaşanan olaylarıyla dikkat çeken Kızılcık Şerbeti ile ilgili usta oyuncu Müjdat Gezen'den çarpıcı bir iddia geldi.

Gezen, Kızılcık Şerbeti'nde çalışanların bir grubunun dizinin haziran ayında bitmesini istediğini, önümüzde sezon devam etmese demeye başladıklarını ifade etti.

Müjdat Gezen, "Kızılcık Şerbeti'nde çalışan arkadaşların bir grubu 'Dizi artık haziranda bitse de önümüzdeki sezon devam etmese' demeye başlamışlar." dedi.

Gezen'in iddiası gündeme bomba gibi düşerken, dizide Fatih karakteriyle izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Doğukan Güngör'den iddialara  yanıt geldi.

Güngör, sosyal medya hesabından, "Kim demiş bizim haberimiz yok? Gayet mutluyuz." diyerek iddialara son noktayı koydu.

İddialara bir yanıtta Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Faruk Turgut'tan da yanıt geldi. 

Müjdat Gezen'e tepki gösteren Faruk Turgut, daha da güçlenerek devam edeceklerini ifade etti. 

Turgut, şu ifadeleri kullandı;


http://www.ankaramasasi.com/haber/2136429/kizilcik-serbetinin-yapimcisi-faruk-turguttan-mujdat-gezene-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.