4 yaşındaki erkek çocuğa taciz iddiası, mahalleliyi ayağa kaldırdı

Adana’da sokakta oynayan 4 yaşındaki erkek çocuğu A.K.'ye, Suriye uyruklu komşularının oğlu H.F.’nin (11) cinsel tacizde bulunduğu iddiası üzerine mahalle ayağa kalktı. Aile şikayetçi olurken mahallelinin linç girişiminde bulunduğu Suriyeli ailenin eşyaları evden atıldı. Polis, olaya müdahale ederek Suriyeli aileyi mahalleden uzaklaştırdı.
DHA
|
02 Mayıs 2024, Perşembe - 11:39
4 yaşındaki erkek çocuğa taciz iddiası, mahalleliyi ayağa kaldırdı

Olay, Yüreğir ilçesindeki Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde 30 Nisan akşamı meydana geldi.

 İddiaya göre, bir akaryakıt istasyonunda market görevlisi olarak çalışan Serkan K. (44) ile ev kadını Sultan K.'nin (40), iki çocuğundan küçüğü olan A.K. evin yanındaki boş arazide komşularının çocuğu Suriye uyruklu H.F. ile oyun oynuyordu. Ancak küçük çocuk, Suriyeli H.F’nin (11) cinsel tacizine uğradı.

Küçük çocuk, annesi tarafından boş arazide iç çamaşırları dışarı çıkmış halde bulundu.

Suriyeli komşularının oğlunun özel bölgelerine dokunduğunu söylemesi üzerine anne Sultan K. ile evine gittiği komşusu arasında tartışma yaşandı. Olayı duyan mahalleli ise tepki olarak Suriyeli ailenin evine girip eşyalarını sokağa attı. Mahallede toplanan kalabalık grubun aile bireylerini linç etmek girişimi bazı kişilerin araya girmesiyle büyümeden sonlandırıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik önlemi alıp, Suriyeli aileyi mahalleden uzaklaştırdı. Anne Sultan K. ile çocuğu A.K., Çocuk İzlem Merkezi'ne götürülürken burada küçük çocuk, psikolog eşliğinde yaşadıklarını anlattı.

Polis, iddialara ilişkin soruşturma başlattı.

“En ağır cezayı çeksin”

Sultan K.,  Suriyeli çocuğun en ağır cezayı çekmesini istediğini belirterek şöyle dedi:






http://www.ankaramasasi.com/haber/2136435/4-yasindaki-erkek-cocuga-taciz-iddiasi-mahalleliyi-ayaga-kaldirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.