Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri'nden iş insanlarına “Ali Erbaş için makam aracı bağışı “çağrısı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş için TOGG marka yerli araç yerine lüks ve yüksek fiyatlı yabancı otomobil kiralama girişimi tepkiye yol açmıştı. Bu tartışmalrın ortasında Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan sosyal medya hesabından iş insanlarına Ali Erbaş için ‘araç bağışı’ çağrısı yaptı. Okuyan paylaşımında, "Cömert bir tavırla bir makam aracını Diyanet İşleri Başkalarımızın kullanımına tahsis olunmak üzere ‘Türkiye Diyanet Vakfımız’ demirbaşına kazandırmaya davet ediyorum" dedi.
Ersin Küçükbarak
|
02 Mayıs 2024, Perşembe - 15:24
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri'nden iş insanlarına  “Ali Erbaş için makam aracı bağışı “çağrısı

Türkiye yerli otomobili TOGG’u üretmeye başladı.

Neredeyse tüm bakanlar TOGG otomobil aldı ve poz verdi. Yerli otomobil tercihi kamuoyunda da olumlu karşılandı.

Ancak, "Türkiye’nin otomobili" olarak anılan TOGG’un tanıtımına katılarak dua eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın makam aracı olarak verilen kırmızı TOGG’u başkanlığın filosuna gönderdiği iddiasını gündeme geldi.

Üstelik, makam aracı olarak Audi A8 talep edildiği ortaya çıktı.

Bu da ekonomi yönetiminin tüm kamu kurumlarına kemer sıkma ve tasarruf yapma çağrısı yaptığı bir dönemde tepkileri beraberinde getirdi.

Diyanet ise bu süreçte sessizliğini korudu.

Bu noktada Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan’dan iş insanlarına çağrı geldi.

Okuyan, Diyanet İşleri Başkanı için bir makam aracı bağışı yapılmasını istedi.

X hesabından yaptığı paylaşımda , tepki gösterenleri “çirkin, murdar bir sakız gibi” gündemi çiğnemekle suçlayan Okuyan şu ifadeleri kullandı.

Bu paylaşıma  da şatafat eleştirileri geldi. Böylece, Okuyan’ın paylaşımı kamuoyundaki tartışmaları daha da alevlendirdi.








http://www.ankaramasasi.com/haber/2136467/diyanet-isleri-baskanligi-musavirinden-is-insanlarina-ali-erbas-icin-makam-araci-bagisi-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.