Sakla Beni dizisi bu akşam final bölümüyle ekrana gelecek

Star TV'de perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan Sakla Beni dizisinin bu akşam final bölümü yayınlanacak.
Ecem Çetin
|
02 Mayıs 2024, Perşembe - 15:48
Sakla Beni dizisi bu akşam final bölümüyle ekrana gelecek

Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in başrolünde buluştuğu Sakla Beni dizisi bu akşam ekranlara veda ediyor. 

Star TV'de yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken dizinin final bölümü yayınlanacak. 

Finalde neler olacak? 

Naz'ın verdiği aldatılma haberi İncila ve Mete'yi şoka uğratırken, onu sakinleştirmek için büyük çaba harcarlar. Hamile olduğunun müjdesini Mete ile paylaşmak için sabırsızlanan İncila'ya beklediği uygun an bir türlü gelmez. Dünür olan Filiz ile Yüksel arasındaki çekişmeler sürerken, yaşadıkları fikir ayrılıkları keyifli anların ortaya çıkmasını sağlar. Naz için büyük bir sürpriz hazırlığında olan Kadir, nasıl bir yanlış anlaşılmaya sebep olduğunun henüz farkında değildir. Naz'ın aldatılma konusu Mete ile İncila'nın aralarında problemler yaşamasına neden olur. Herkesin içini rahatlatan gerçek ortaya çıkarken hiç beklemeyen bir anda Naz'ın doğumu başlar. İncila'dan sürpriz haberi alan Mete büyük bir mutluluk yaşarken, zaman herkese ihtiyacı olan güzel günleri getirir.

Yapımını OGM Pictures'in yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor. Diziyi  Armağan Gülşahin ve  Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Baran Bölükbaşı, Cihan Talay, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar ve Tamer Levent gibi isimler yer alıyor.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2136469/sakla-beni-dizisi-bu-aksam-final-bolumuyle-ekrana-gelecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.