Minibüs şoförlerinden üniversitelilere saldırı: 2 tutuklama

Trabzon'un Sürmene ilçesinde yaşanan olayda, üniversite öğrencilerine minibüs şoförleri tarafından saldırı düzenlendi. İddialara göre, şoförlerle öğrenciler arasında çıkan arbedede bazı öğrenciler yaralandı. Olayın ardından gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Afife Kaya
|
04 Mayıs 2024, Cumartesi - 07:25
Minibüs şoförlerinden üniversitelilere saldırı: 2 tutuklama

Trabzon'un Sürmene ilçesinde meydana gelen olayda, üniversite öğrencilerine yönelik saldırı iddialarıyla ilgili olarak 4 dolmuş şoförü gözaltına alındı. İddialara göre, yaşanan arbede sonucunda şüphelilerden ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, saldırıya uğrayan öğrencilere destek verilirken, olayın Valilik tarafından detaylı bir şekilde soruşturulduğu belirtildi.

Gelişmelerin ardından yaşanan olayın detayları da gün yüzüne çıkmaya başladı. Şüphelilerden birinin kullandığı araç, diğer bir şüphelinin sevk ve idaresindeki öğrenci taşıyan minibüsü durdurarak arbede yaşandığı bildirildi. Arbede sonucunda bazı öğrenciler yaralandı.

2 kişi tutuklandı

Şüphelilerden K.D. ve Ö.D., gözaltına alınmalarının ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlik kararıyla serbest bırakılan diğer şüphelilerin aksine, K.D. ve Ö.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136736/minibus-soforlerinden-universitelilere-saldiri-2-tutuklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.