Beşiktaş'ta hoca bilmecesi...

Bu sezon hayal kırıklıkları ve başarısız sonuçlarla birlikte toplam 5 teknik direktörle çalışan Beşiktaş'ta yeni hocanın kim olacağı belirsizliğini koruyor.
Ankara Masası
|
18 Mayıs 2024, Cumartesi - 11:00
Beşiktaş'ta hoca bilmecesi...

Bu sezon toplam 5 teknik direktörle çalışan Beşiktaş bu alanda kendi rekorunu kırdı.

Sezon öncesi planlamada sınıfta kalan Beşiktaş'ta başarısız sonuçlar peş peşe geldi. Başarısızlığın faturası önce eski Başkan Ahmet Nur Çebi'ye daha sonra da hocalara kesildi.

Hasan Arat yönetiminde de başarısızlıklar devam edince bu sezon Beşiktaş'ta toplam 5 hoca görev yaptı.

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, başlangıçta yerli ve yabancı hoca konusunda eşit mesafede olduklarını belirtse de sonrasında yönetim olarak Türk teknik direktöre daha yakın olduklarını açıkladı. Başkan Arat'ın, Almanya'nın Dortmund takımında teknik direktör Edin Terzic'in yardımcılığını yapan Nuri Şahin'i takımın başında görmek istediği bildirildi.

Almanya'ya gidip genç hocayla da bire bir olarak görüşen Arat'ın, Nuri hocadan olumlu geri dönüş aldığı ifade edildi. Hem Başkan Hasan Arat'ın hem de teknik direktör Nuri Şahin'in olumlu düşüncelerine rağmen işin resmi boyut kazanmama sebebi ise yönetim...

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'in, teknik direktörlük konusunda Nuri Şahin'in yerine Antalyaspor'dan sezon sonunda ayrılacak olan Sergen Yalçın'ı istediği kaydedildi.

Beşiktaş kupa finalinden sonra hoca arayışlarına hız verecek öte yandan Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın da Nuri Şahin ismine olumlu bakmadığı ifade edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2139026/besiktasta-hoca-bilmecesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.