Metin Çekiçler kimdir?

Galatasaraylı eski futbolcu ve Galatasaray Divan Kurulu Üyesi olan Metin Çekiçler kimdir?
Suat Mutlu
|
22 Mayıs 2024, Çarşamba - 17:38
Metin Çekiçler kimdir?

Galatasaray camiası büyük bir kayıp yaşadı. Galatasaray'ın eski futbolcusu ve Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Metin Çekiçler, 63 yaşında hayatını kaybetti.

Galatasaray Şef Scout'u Emre Utkucan, Metin Çekiçler'in vefatını duyurdu. Bu üzücü haberin ardından Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Galatasaraylı eski futbolcu, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu üyesi, Galatasaray profesyonel futbol takımının kıdemli scoutu namı diğer Küçük Metin’i, Metin hocamızı, Metin Çekiçler’i kaybettik. Tüm camiamızın, sevenlerinin ve ailesinin başı sağ olsun. Kaybımız çok büyük."

Galatasaray Kulübü resmi açıklamada bulundu

Galatasaray Kulübü tarafından yayınlanan resmi açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kulübümüzün eski futbolcularından, 9039 sicil numaralı Divan üyesi, Galatasaray Futbol A Takımımızda Scout Uzmanı olarak görev yapan Metin Çekiçler’in vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumun cenazesi, 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü Kuzguncuk Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, Türk futboluna ve camiamıza başsağlığı dileriz."

Metin Çekiçler kimdir?

Kariyerine Galatasaray altyapısında başlayan Metin Çekiçler, daha sonra Mersin İdmanyurdu ve Kahramanmaraş formaları da giydi. Merkez orta sahada görev yapan Çekiçler, 1986 yılında futbolculuk kariyerini noktaladı.

Metin Çekiçler ölüm nedeni

Metin Çekiçler'in ölüm nedeni ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.

Metin Çekiçler’in vefatı, Galatasaray camiasını ve Türk futbolunu derin bir üzüntüye boğdu. Tüm camianın başı sağ olsun.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2139727/metin-cekicler-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.