Elektrik trafosu kabusu yaşattı: 'Görüldüğü gibi yuva gitti'

Düzce'de bir evin elektrik trafosunda patlama meydana geldi. Patlamanın ardından ev alev topuna dönerken, binanın içinde kalanlar kapı ve camların kırılması ile tahliye edildi. Yangın güçlükle söndürüldü.
IHA-20210106AW208347
|
06 Ocak 2021, Çarşamba - 02:23
Elektrik trafosu kabusu yaşattı: 'Görüldüğü gibi yuva gitti'

Aziziye Mahallesi 886. Sokak üzerinde Ömer Keser’e ait evin trafosunda patlama meydana geldi. Patlama ardından evde yangın çıktı. Çocuklarını ve eşini hemen evden dışarı çıkartan ev sahibi Ömer Keser, durumu Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

Cam ve kapılar kırılarak tahliye edildiler

Kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, patlamalar nedeniyle yangına müdahalede güçlük çekti. 2 katlı evin alt katında ikamet edenler polis ekiplerinin cam ve kapıları kırması ile tahliye edildi. Komşu binalarda da vatandaşlar önlem amacıyla dışarıya çıkarıldı. Ekiplerin çalışması ardından kontrol altına alınan yangın nedeniyle 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi.

Ev sahibi: Yuva dağıldı

Yaşadıklarını anlatan Ömer Keser, "Sigortadan çıktığını düşünüyorum. Eşim ve çocuklarım vardı. Onları ben çıkarttım. Görüldüğü gibi yuva gitti. Yuva dağıldı. Ev içerisinde ben oturuyordum. Televizyon izliyordum. Bir ara sigorta attı. Çocukları da yeni yatırmıştım. Sigorta attı o sırada bende çıktım sigortayı açtım. O ara patlama sesi geldi. Ses gelince ne olduğunu merak ettim baktım ama bir şey göremedim. O sırada evin içerisinde duman girmeye başladı. Çatı kapağından çatıya çıktım. Bir baktım ateşleri gördüm her yer yanıyor. Ondan sonra hemen evdekileri tahliye edip itfaiye ekiplerini aradım" dedi. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/496635/elektrik-trafosu-kabusu-yasatti-goruldugu-gibi-yuva-gitti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.