Gölbaşı Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor

Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren “Paylaşım Noktası” pek çok ihtiyaç sahibine destek olmaya devam ediyor.
Büşra Bayrak
|
15 Şubat 2021, Pazartesi - 16:41
 Gölbaşı Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor

Gölbaşı Belediyesi’nin  ihtiyaç sahibi aileler için “İhtiyacın yoksa atma, paylaş” sloganıyla başlattığı yardım kampanyasına hayırseverler tarafından yapılan destekler her geçen gün artıyor. 

Belediye olarak her kesimden vatandaşların taleplerine cevap vermek için gece gündüz çalıştıklarını aktaran Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,"Bütün ekibimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Vatandaşımız yalnız olduğunu düşünmesin. Her türlü ihtiyaçları için günün her saati yanlarındayız. Her yaşta ihtiyaç sahibi vatandaşımızın giyim ihtiyacını karşılamakla birlikte, çeşitli ev eşyaları ve beyaz eşya taleplerine de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hayırsever vatandaşlar tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Paylaşım Noktası’na verilen ürünler, görevliler tarafından temizlendikten ve hijyen kurallarına uygun hale getirildikten sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor” ifadelerini kullandı.   


http://www.ankaramasasi.com/haber/595806/golbasi-belediyesi-ihtiyac-sahiplerinin-yaninda-olmaya-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.