Esenyurt’ta baltalı cinayet: Ömer Ulupınar hayatını kaybetti

Esenyurt’ta, yol verme nedeni ile çıkan kavgada, boynuna balta ile darbe alan Ömer Ulupınar hayatını kaybetti.
IHA-20210910AW414513
|
10 Eylül 2021, Cuma - 14:45
Esenyurt’ta baltalı cinayet: Ömer Ulupınar hayatını kaybetti

Olay, 8 Eylül Çarşamba günü saat 20.00 sıralarında Esenyurt Ardıçlı Mahallesi Ispartakule Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya bilgiye göre, çekici sürücüsü Ömer Ulupınar, kamyon sürücüsü ile yol verme nedeni ile tartışmaya başladı. Sözlü tartışma şahısların birbirine küfür etmesi üzerine kavgaya dönüştü. Yanlarında arkadaşları da olan şahıslar birbirlerine girdiler.

Kamyon sürücüsü baltayla saldırdı 

Aracından balta alan kamyon sürücüsü, Ulupınar ve arkadaşlarını bir süre kovaladı. Elindeki baltayı savuran şüpheli, Ulupınar'ı boynundan yaraladı. Kamyon sürücüsü olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Ulupınar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Bölgede esnaflık yapan bir vatandaş, "İki grup arasında akşam saatlerinde yol verme kavgası başladı. Biz esnaf olarak araya girdik. Tekrar küfürleştiler. Gruptan biri arabadan balta gibi bir şey aldı. Onunla gelerek koşarak ensesine vurdu. Yığıldı kaldı." ifadelerini kullandı.

Polis ekipleri baltalı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1000076/esenyurtta-baltali-cinayet-omer-ulupinar-hayatini-kaybetti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.