Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fahiş fiyat artışını durduracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz." dedi.
Ankara Masası
|
10 Eylül 2021, Cuma - 17:02
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fahiş fiyat artışını durduracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  hem maliyetlerdeki yükselişle hem fırsatçılarla mücadele ederek milletin refah seviyesini daha da yukarılara taşıyacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

''Salgın döneminde tüm ülkeler küçülürken, biz sağlık hizmetlerinden ekonomiye kadar her alanda kendimizi olumlu yönde ayrıştırdık. Büyümede rekor üzerine rekor kırıyoruz. Yıllık ihracatımız 207 milyar doları geride bıraktı."

" Merkez Bankası rezervlerimiz 118 milyar doları buldu. Bay Kemal 128 milyar dolar nerede diye sorup duruyordu. Artık hiç sesleri çıkmıyor. Çünkü bunlar akşam yalan sabah yalan. Artık ağızlarını açacak halleri bile kalmadı." 

"İnşallah enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz. Hem maliyetlerdeki yükselişle hem fırsatçılarla mücadele ederek milletimizin refah seviyesini daha da yukarılara taşıyacağız."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1000395/cumhurbaskani-erdogan-fahis-fiyat-artisini-durduracagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Ankaralı
17 Eylül 2021, 21:33
Sayın cumhurbaşkanım, icraat, icraat ve icraat. Laf ile peynir gemisi yürümüyor. İki senedir fahiş fiyat artıranı cezalandıracağız dediniz. Ama hiçbir markete kapısına kilit vurma cezası verilmedi ve fiyatlar da inmedi. Çağırın zincir marketleri, yüzde 40-45 arasında indirim yapın ve toptancılarınız da size indirim yapsın ve size 15 gün süre, aksi halde kapatma cezası vereceğiz diyor musunuz? Hayır. O zaman sizi kim dinler ki. Bu marketler dar ve orta gelirli insanların sırtında zengin oldular. Haram olsun ya, hiç vicdan, merhamet, adalet ve insanlık yoktur bu zincir marketlerde. Reis artık iş senin elinde, ne dersen o olur ve milletin gönlünü kazanırsın böyle yaparsan.