Ankara'da bir şahıs eşini silahla vurdu

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde kayınpederiyle tartışan şahıs, araya giren eşini silahla bacaklarından vurdu. Kızının vurulduğunu gören baba damadını pompalı tüfekle kovaladı.
Ankara Masası
|
11 Eylül 2021, Cumartesi - 00:19
Ankara'da bir şahıs eşini silahla vurdu

Olay, Ankara’nın Etimesgut ilçesi Süvari Mahallesi 1689. Sokak'ta meydana geldi.

 Edinilen bilgilere göre, özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Harun K., henüz belirlenemeyen bir nedenle kayınpederi Turan Halatlı ile sokak ortasında tartışmaya başladı. Damat ile kayınpeder arasında tartışma büyüyünce  Tuğba K. kavgayı ayırmak için araya girdi. Tuğba K. eşini tutarak uzaklaştırmaya çalışırken, Harun K. yere düşen eşine ateş etti. Kurşunlardan bazıları genç kadının bacaklarına isabet etti.

Kızının vurulduğunu gören baba, damadını pompalı tüfekle kovalamaya başladı. Sokak ortasında yaşanan kavga güvenlik kameralarına yansıdı.

Hayati tehlikesi bulunmuyor

Yaralı Tuğba K.'ya ilk müdahale olay yerinde yapılırken, daha sonra hastaneye kaldırıldı. Kadının sol dizine 5, sağ dizine bir kurşun isabet ederken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaçan koca yakalandı

Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin çalışması   Harun K. kısa sürede yakalandı.  Harun K.'nın olayda kullandığı silahı çöpe attığı belirlendi. Harun K. ve kayınpederi, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1001154/ankarada-bir-sahis-esini-silahla-vurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.