Ankara'daki kayınpeder ile damat kavgasının görgü tanığı konuştu

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde kayınpeder ile damat kavgasının görgü tanığı yaşananları anlattı. Hür Kıraç, “Adamın kadının bacağına 3 el ateş ettiğini gördüm” dedi.
IHA-20210911AW415274
|
11 Eylül 2021, Cumartesi - 13:40
Ankara'daki kayınpeder ile damat kavgasının görgü tanığı konuştu

Olay, Etimesgut ilçesine bağlı Süvari Mahallesi 1689. Sokak'ta meydana geldi.Edinilen bilgilere göre, özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Harun K., henüz belirlenemeyen bir nedenle kayınpederi Turan H. ile sokak ortasında tartışmaya başladı. Damat ile kayınpeder arasında tartışma büyüyünce Tuğba K. kavgayı ayırmak istedi. Öfkeli koca bu sırada yere düşen eşine ateş etti.  Kızının yaralandığını gören baba Turan H. eline aldığı pompalı tüfekle Harun K.’nin arkasından ateş etti. 

Harun K., Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı.  Harun K. ve kayınpederi ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. 

“Adamın kadının bacağına 3 el ateş ettiğini gördüm”

Facia gibi olaya şahit olan bakkal Hür Kıraç ise o anları anlattı. Harun K’nin suç işlerken kullandığı silahı kaçtığı esnada çöpe attığını söyleyen esnaf Kıraç, “Kadın adamın arkasından sarılıyordu bir şey yapmasın, kayınbabasıyla vuruşmasın diye. Kadın adamı bırakmayınca, adamın kadının bacağına 3 el ateş ettiğini gördüm. Bir tane de yere sıktı. Sonra kadının babası pompalı tüfekle, abisi de kılıç gibi bir şeyle geldi. Babası onu kovalarken damat, babasına da iki kere isabetsiz ateş etti. Babası da damadına ateş etti. Sonra adam aşağı doğru kaçıp, silahı çöpe atmış. Sonrasında polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralı hastaneye götürüldü Herkes yaralının başına toplantındı. İlk müdahale yapıldı, ambulansla götürüldü. Polisler de soruşturma yaptı” dedi.

Olayla ilgili inceleme ve soruşturma devam ediyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1001482/ankaradaki-kayinpeder-ile-damat-kavgasinin-gorgu-tanigi-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.