Trafikte yol verme kavgasında önce tokat attı sonra dayak yedi

İstanbul Sarıyer’de trafikte yol verme tartışmasında bir kadına tokat atan adam sert kayaya çarptı. Eski tekvandocu olan kadın, adama hiç beklemediği bir karşılık verdi.
IHA-20200823AW096256
|
23 Ağustos 2020, Pazar - 10:04
Trafikte yol verme kavgasında önce tokat attı sonra dayak yedi

Olay, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da meydana geldi. Bir ara sokakta yol tartışması yüzünden bir kadın ve bir erkek sürücü tartışmaya başladı. 

Yine trafik yine erkek şiddeti

İddiaya göre, kendine yol vermediği için sinirlenen erkek sürücü aracından inip, kadın sürücüye sinirlenerek tokat attı. 

Eski tekvandocu kadın kendisini savundu

Eski tekvandocu olan Fatma Z. isimli kadın ise aniden gelen tokat karşısında önce şaşkınlık yaşasa da kendini savundu. Kadın sürücü adamın burnundan tutarak adeta etkisiz hale getirdi. 

Bu sırada el freni çekilmeyen adamın kullandığı araç ise hareket etti. Aracın hareket etmesi ile panikleyen adam, yaklaşık 2 metre giden aracına hızla binerek el frenini çekti. Kadın ise yaşlı adamın arkasından yumrukları vurmaya devam etti. Bu sırada ikilinin arasına bir genç girerek ayırdı. 

Olay anı kamerada

Saldırgan adamın aracına binerek olay yerinden uzaklaşırken olay anları bir vatandaşın cep telefonuna saniye saniye yansıdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/100184/trafikte-yol-verme-kavgasinda-once-tokat-atti-sonra-dayak-yedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.