Genel başkanlardan şehit Ömer Faruk Erdem için başsağlığı mesajı

Siyasi partilerin genel başkanları, Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ömer Faruk Erdem'in ardından başsağlığı mesajı yayımladı.
Ankara Masası
|
12 Eylül 2021, Pazar - 15:00
Genel başkanlardan şehit Ömer Faruk Erdem için başsağlığı mesajı

Siyasi parti genel başkanları, Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz ateşi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ömer Faruk Erdem'e Allah'tan rahmet diledi.

Ailesine ve millete başsağlığında bulunan başkanlar sosyal medya hesaplarından şu mesajları paylaştı;

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,"Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde hain terör örgütü mensuplarınca yapılan taciz atışı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ömer Faruk Erdem'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin  başı sağ olsun." 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener," Kahraman Mehmetçiklerimiz Turgay Abacı ve Ömer Faruk Erdem'e Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun."

Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu " Pençe-Şimşek harekat bölgesinde terörist saldırı sonucu şehit olan kahraman askerimiz Ömer Faruk Erdem'e ve İdlib’teki hain saldırı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden şehidimiz Turgay Abacı’ya Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum."

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu "Milletimizin Başı Sağ Olsun. Pençe-Şimşek harekat bölgesinde terörist saldırı sonucu şehit olan kahraman askerimiz Ömer Faruk Erdem'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı, yaralı askerimize acil şifa dilerim. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1004096/genel-baskanlardan-sehit-omer-faruk-erdem-icin-bassagligi-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.