Kahramanmaraş’taki fuhuş operasyonunda dikkat çeken detay

Kahramanmaraş’ta düzenlenen drone destekli fuhuş operasyonunda 29 kişi gözaltına alındı. Ekipler tarafından bir masaj salonunda yapılan aramada borç defteri ele geçirildi.
IHA-20210913AW416122
|
13 Eylül 2021, Pazartesi - 09:24
Kahramanmaraş’taki fuhuş operasyonunda dikkat çeken detay

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği Ahlak Büro Masası tarafından yaklaşık 4 ay boyunca yapılan çalışma sonucu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde fuhuş operasyonu düzenlendi.

Suç örgütünü organize ettiği belirlenen Z.G (41), G.A (37), S.G'nin (46) ikamet, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda çok sayıda cep telefonu, flash bellek, bilgisayar ve cinsel ürün ele geçirildi.

Ekiplerin bir diğer adresi masaj salonu oldu. Burada yapılan aramalarda  müşterilere ait borç defteri çıktı. Defterdeki isimlerin yanında  200 - 300 lira gibi rakamların yazılı olduğu görüldü. Masaj salonu kapatılırken, şantaja uğrayanların olup olmadığı ise araştırılıyor.

Eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 8’i kadın 29 kişi gözaltına alındı. Kadınlardan 2’sinin şüpheli 6’sının da mağdur olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler emniyette yürütülen işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1004591/kahramanmarastaki-fuhus-operasyonunda-dikkat-ceken-detay
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.