Gölbaşı Belediyesi'nden aşı etkinliği

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, okulların yüz yüze eğitime başlamasıyla daha dikkat edilmesi gereken salgına karşı Atatürk Sahil parkında aşı etkinliği düzenledi.
Ankara Masası
|
14 Eylül 2021, Salı - 09:37
Gölbaşı Belediyesi'nden aşı etkinliği

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, okulların açılması ve yüz yüze eğitimin başlaması ile daha da ciddi tedbirlerle önlem alınması gereken salgından korunmak ve bir an önce normal hayata dönme sürecini hızlandırmak için tüm vatandaşları aşı etkinliğinde buluşturdu.

İlçe Kaymakamlığı, Sağlık Bakanlığı ve Gölbaşı Belediyesi ortaklığında  11 Eylül Cumartesi günü Atatürk Sahil parkında düzenlenen etkinliğe halkın katılımı yüksek oldu. 


"Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik"

Yüz yüze eğitimin başlaması ile daha da dikkatli olunmasının önemini hatırlatan  Ramazan Şimşek, ‘’Aşı kampanyasında İlçe Kaymakamlığı, Sağlık Bakanlığı ve Belediyemiz ortaklığında buradayız. Öğretmenlerine ve okullarına kavuşan çocuklarımızın, tekrar eğitimlerinden yoksun kalmamaları için tüm halkımızı sorumlu davranmaya ve aşı olmaya davet etmiştik. Sorumluluk bilinci ile hareket eden ve burada bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim ‘’dedi.

Gölbaşı Belediyesi olarak yeni eğitim öğretim döneminde ilçedeki bütün okullarda gerekli sağlık koşullarını sağladıklarının altını çizen  Şimşek, ‘’Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik, çocuklarımızın geleceği için vatandaşlarımız ile birlikte el ele vererek her türlü imkânı onlara sunmak bizim vazifemiz’’ ifadelerini kullandı

http://www.ankaramasasi.com/haber/1005609/golbasi-belediyesinden-asi-etkinligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.