Galatasaray - Lazio maçı ne zaman? Galatasaray - Lazio maçı hangi kanalda?

Türk takımları Avrupa sahnesine çıkmaya hazırlanırken gözler Galatasaray - Lazio arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi ilk maçına çevrilmiş durumda. Peki Galatasaray - Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Samet Dirican
|
14 Eylül 2021, Salı - 10:10
Galatasaray - Lazio maçı ne zaman? Galatasaray - Lazio maçı hangi kanalda?

Son olarak Trabzonspor ile Süper Lig'de 2-2 berabere kalan Fatih Terim'in öğrencileri Galatasaray'da gözler Galatasaray - Lazio maçına çevrildi. Aslan ilk maçı kazanarak özlediği Avrupa sahnesine iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Galatasaray - Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

16 Eylül Perşembe günü saat 19.45'te Türk Telekom Stadı'nda oynanacak mücadele, Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

Oğulcan Çağlayan ve Aytaç Kara listede isimleri olmadığı için, Feghouli ve Emre Kılınç da sakatlıkları nedeniyle Lazio maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde PSV'ye yenilerek gruplara kalamamıştı. Temsilcimiz daha sonras St Jonhstone ve Randers engellerini geçerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmıştı.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi Kadrosunda kimler var?

Aslan'ın UEFA'ya gönderdiği lsitede yer alan isimler şu şekilde;

Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mustafa Muhammed, İsmail Çipe, Ömer Bayram, Olimpiu Moruţan, Berkan Kutlu, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Alexandru Cicaldau, Marcao Teixeira, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Arda Turan, Halil Dervişoğlu, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Sacha Boey, Berk Balaban.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1005688/galatasaray-lazio-maci-ne-zaman-galatasaray-lazio-maci-hangi-kanalda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.