Büyükşehir'den Elmadağ’a yangın söndürme tankeri

Ankara Büyükşehir Belediyesinin, merkeze uzak köylerdeki yangınlara büyümeden, hızlı bir şekilde müdahale edilmesi için dağıttığı su tankerleri olası afetlerin önüne geçiyor.
Zeliha Demirci
|
14 Eylül 2021, Salı - 13:59
Büyükşehir'den Elmadağ’a yangın söndürme tankeri

Büyükşehir, merkeze uzak köylerdeki yangınlara büyümeden, hızlı bir şekilde müdahale edilmesi için dağıttığı su tankerleri olası afetlerin önüne geçiyor. Konu hakkında konuşan Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, "İlçe merkezine daha uç noktada bulunan mahallelerimizde çıkabilecek yangınlara anında müdahale edilebilmesi için, traktör arkasına takılarak kullanılabilen, muhtarlarımızın kontrolünde olacak olan, 9 adet,3 ton su kapasiteli tankerlerin Büyükşehir Belediyemizden alımını gerçekleştirdik." dedi.

Başkan Aşkın şöyle devam etti: "Çıkabilecek olası yangınlara anında müdahale edilecek itfaiye ekiplerimizin olay yerine yetişmeleri için zaman kazandırmış olacaktır. Su tankerlerimiz aynı zamanda arka kısmında bulunan musluklar aracılığı ile olası bir su kesintisinde vatandaşlarımızın su ihtiyacını karşılamak için de kullanılabilecektir." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1006293/buyuksehirden-elmadaga-yangin-sondurme-tankeri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.