Antalya'da kadının üzerinden silah deposu çıktı

Antalya'da düzenlenen operasyonda bir kadının üzerinden 20 adet silah çıktı. Kadın ve işbirlikçisi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Ankara Masası
|
14 Eylül 2021, Salı - 18:16
Antalya'da kadının üzerinden silah deposu çıktı

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya KOM Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube JASAT Timi, Manavgat KOM Timi, Manavgat JASAT ve Manavgat Merkez Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından eş zamanlı olarak silah kaçakçılığı operasyonu düzenlendi. 

"Çocuğumu evlendirecektim"

Kasaplar Mahallesi'ndeki parkta 20 adet silahı satmak isterken jandarma tarafından suçüstü yakalanan Durşen Cingöz isimli kadın" Çocuğumu evlendirecektim. Ama beş kuruşum yoktu. Çocuğumu evlendirmek için bu işi kabul ettim" dedi.

Durşen Cingöz ve evinin balkonunda yakalanan, silahları Konya’dan birlikte getirdiğini itiraf eden Hulusi Maviş gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Manavgat Adliyesine çıkarılan iki şüpheli Manavgat Sulh Ceza Hakimliğince silah ticareti yapmak suçundan tutuklanarak Alanya Cezaevi'ne teslim edildi. Durşen Cingöz'ün uzun süredir silah ticareti yaptığı, jandarma ve polis istihbarat birimlerinin takibinde olduğu bildirildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1006732/antalyada-kadinin-uzerinden-silah-deposu-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.