Sünnet düğünü yolunda küle döndü

İstanbul'dan Eskişehir'e seyir halinde olan bir otomobil otoyolda ilerlerken bir anda alev aldı. Yangında can kaybı yaşanmazken araç kullanılamaz hale geldi.
Ankara Masası
|
15 Eylül 2021, Çarşamba - 09:57
Sünnet düğünü yolunda küle döndü

Olay, saat 06.00 sularında E-5 Karayolu Zeytinburnu mevkii Topkapı istikametinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sünnet düğününde kullanılmak üzere yola çıkan Ceyhun Şentürk'ün idaresindeki 07 L 1130 plakalı otomobilin seyir halindeyken motor kısmından henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı dumanlar yükseldi. Otomobil sürücüsü Şentürk korku ve panikle kendisini dışarı attı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri çıkan yangını kontrol altına aldı. Araç ve aracın içerisinde bulunan malzemeler kullanılamaz hale geldi.

"İnsanlardan yardım istedim kimse durmadı"

Yol üzerinde yardım istese de kimsenin durmadığını ifade eden Ceyhun Şentürk,
"Motor bölümünden alev aldı. Aracın arızası yoktu, araçta tektim. Alev aldığını görünce tabiki panik haliyle insan kendi arabasındaki yangın tüpünü unutuyor. Bir de şoför koltuğunun arkasındaydı, insanlarımızdan yardım istedim yangın tüpü için ama kimse durmadı. İtfaiye elinden geldiğince çabuk geldi. Ama tabi onlarda geldiğinde artık yapacak bir şey yoktu, araba çoktan alev almıştı. Bende herhangi bir yaralanma yok.’’ diye konuştu.

Yangın nedeniyle otoyolda uzun araç kuyrukları oluşurken alev alev yandıktan sonra kullanılmaz hale gelen otomobil çekici yardımıyla kaldırıldı. 

Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1007002/sunnet-dugunu-yolunda-kule-dondu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.