Çankaya "El Emeği Şenliği" düzenliyor

Çankaya Belediyesinin kadınlara gelir desteği amacıyla hayata geçirdiği El Emeği Şenliği, bu hafta sonu üç parkta birden Çankayalılarla buluşacak.
Zeliha Demirci
|
15 Eylül 2021, Çarşamba - 12:19
Çankaya "El Emeği Şenliği" düzenliyor

Çankaya Belediyesinin kadınlara gelir desteği amaçlı "Elimin Emeği Evimin Ekmeği" projesi kapsamında sürdürdüğü "El Emeği Şenliği" bu hafta sonu Çankaya parklarında olacak. 250 kadının el emeği göz nuru ürünleri 18-19 Eylül tarihlerinde; Muharrem Dalkılıç Parkı, Uğur Mumcu Parkı ve Zafer Park’ta Çankayalılarla buluşacak.

Çankayalı kadınların ekonomisine desteğe yönelik proje ve etkinliklerin devam edeceğini söyleyen Başkan Taşdelen, "Kadınları her alanda güçlendirmek, eşit imkân ve hizmetler sağlamak amacıyla farklı alanlarda öncü çalışmalar yürütüyoruz. Yaz ayları boyunca parklarımızda el emeği şenlikleri düzenledik. Eylül ayında dördüncü kez Kadın Emeği Festivali'ni hayata geçirdik. Bu şenlik ve festivallerde hem kadınlarımıza hem de Ankaralı sanatçılara gelir desteği sağladık. Aslında Çankaya kendisine yakışanı yapıyor. Çünkü Çankaya Belediyesi kadınların ve çocukların belediyesidir." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1007210/cankaya-el-emegi-senligi-duzenliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.