''Ekrem İmamoğlu’nu Mansur Yavaş yaktı''

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda "İmamoğlu neden geri adım attı?" başlıklı bir bölüm kaleme aldı. Selvi'nin yönelttiği sorunun cevabı Mansur Yavaş'a çıktı.
Ankara Masası
|
15 Eylül 2021, Çarşamba - 12:14
''Ekrem İmamoğlu’nu Mansur Yavaş yaktı''

Millet İttifakı'nda cumhurbaşkanı adayının kim olacağı yönündeki tartışmalar devam ediyor. Söz konusu gündemin CHP Genel Merkezi'ndeki yansımalarını ise Hürriyet gazetesi yazarlarından Abdulkadir Selvi kaleme aldı. 

Anketlerde Erdoğan’ın karşısında, en çok oy alan iki isim olarak Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'nun ön plana çıktığını belirten Selvi, ancak Yavaş’ın, cumhurbaşkanı adaylığını düşünmediğini, bir dönem daha Ankara’ya hizmet etmek istediğini açıklamasından sonra gözlerin İmamoğlu’na çevrildiğini ifade etti. 

"İmamoğlu açıklama yapmak zorunda kaldı"

İmamoğlu'nun da bu durum karşısında “Şu an benim aklımdan geçen ve amacım, İstanbul’da görevini en iyi yapan bir belediye başkanı olmaktır. Dahası hedefim, İstanbul’da tarihin en başarılı belediye başkanı olmaktır, daha ötesi yok” diye açıklama yapmak durumunda kaldığını savunan Selvi, ortaya çıkan tablonun  CHP Genel Merkezi'ndeki yansımalarını aktardı.

Selvi şunları yazdı: 

"İmamoğlu’nun bu açıklamasının, CHP Genel Merkezi’nde “Geri adım atmak zorunda kaldı” şeklinde değerlendirildiği söyleniyor. “Mansur Yavaş, aday olmayacağını açıklayınca İmamoğlu da açıklama yapmak zorunda kaldı. Ekrem İmamoğlu’nu Mansur Yavaş yaktı” değerlendirilmesi yapılıyor."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1007219/ekrem-imamoglunu-mansur-yavas-yakti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.