Beypazarı-Nallıhan yolunda art arda 2 kaza

Beypazarı-Nallıhan yolunda tırın devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Aynı bölgede meydana gelen diğer kazada ise öğrencileri taşıyan servis aracı devrildi.
Ankara Masası
|
15 Eylül 2021, Çarşamba - 14:15
Beypazarı-Nallıhan yolunda art arda 2 kaza

Kaza, sabah 06.00 sularında Beypazarı-Nallıhan arasında bulunan D100 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yağışın etkisiyle virajı alamayan Cengiz K. idaresindeki 34 HE 7624 plakalı tır devrildi.

Kazada tırın yolcu koltuğunda bulunan 42 yaşındaki Serdar Çiçek hayatını kaybetti. Kazadan hafif yaralı kurtulan tır sürücüsü Cengiz K. ise olay yerine gelen ambulansla Nallıhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cengiz K.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Aynı bölgede 2. kaza 

Kazayı fark etmeyen  servis aracı sürücünün kontrolündeki aracın devrilmesi sonucu ise maddi hasar meydana geldi. Araç içindeki 13 öğrenci kazayı yara almadan atlattı. 

"Başıma böyle talihsiz bir olay geldiği için çok üzgünüm"

Yaşanan kaza nedeniyle oldukça üzgün olduğunu belirten servis sürücüsü Yadigar E., “Çayırhan’dan Nallıhan’a öğrenci getiriyorum, üç dört senedir bu işi yapıyorum ve 20 yıldır servis şoförüyüm. Başıma böyle talihsiz bir olay geldiği için çok üzgünüm. Velilerin hepsinden tek tek özür diliyorum. Hiçbir şoför arkadaşımız böyle bir şey ile karşılaşmak istemez. Elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bizim irademiz dışında olan bir olay. Yapamadık, kurtaramadık, bu kadar kurtarabildim. Kimseye bir şey olmadı, kimsenin burnu kanamadı tek tesellim bu. Arabanın yanına daha şimdi geldim. Arabayla ilgili hiçbir kaygım yok. Velileri üzdüğüm için üzgünüm. Ben 10 tane arabayı alırım ama 10 tane araba beni alamaz, çocukları alamaz” ifadelerine yer verdi.

"Hiçbir can kaybı yok"

Kaza anını anlatan Yadigar E., “Burada kaza olduğunu ben bilmiyordum. Virajı geçtikten sonra dubaları gördüm. Memur arkadaş dur deyince ben de birden frene basmak zorunda kaldım. Frene basınca kurtaramadım arabayı. Yavaş bir şekilde kaydı araba. Kaydı, durdu tekrar devrildi. Sonra çocukları kurtarmak için arabanın camlarını kırdım. Tek tek çocukları çıkarttım. Ama Allah'a şükür hiçbir can kaybı yok, ufak tefek sıyrıklarla atlattık” şeklinde konuştu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1007409/beypazari-nallihan-yolunda-art-arda-2-kaza
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.