Temel Karamollaoğlu'ndan Cumhur İttifakı'na yeşil ışık

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bugüne kadar bizim itiraz ettiğimiz bütün hukuksuzlukları ortadan kaldırır, yanlışlarından dönerlerse AK Parti ile ittifak yapabilirim." dedi.
Ankara Masası
|
16 Eylül 2021, Perşembe - 10:47
Temel Karamollaoğlu'ndan Cumhur İttifakı'na yeşil ışık

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'ndan ayrılıp Cumhur İttifakı'na geçmek için şartlarını sıraladı.

İttifaka geçmek için 2 şart koyan Karamollaoğlu, "Beni cumhurbaşkanı adayı ilan ederlerse olabilir. Ben bu konuya girmem de derlerse ki “Abi gel seni cumhurbaşkanı adayı yapalım”, o zaman kavgasız dövüşsüz gireriz. Veya “Başkanlık sistemini değiştirelim” diyebilirler veya bugüne kadar bizim itiraz ettiğimiz bütün hukuksuzlukları ortadan kaldırır, yanlışlarından dönerlerse AK Parti ile ittifak yapabilirim. Dediğim gibi, bunlardan birisinin olması lazım." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1008053/temel-karamollaoglundan-cumhur-ittifakina-yesil-isik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
refah
16 Eylül 2021, 12:24
sen ki sivas katliamının baş aktörüsün chp senle nasıl ittifak yapıyo, onlar zamanında camileri kapattı sen onlarla nasıl ittifak yapıyorsun!! muhsin yazıcıoğlunun dediği gibi bu kadar fırıldak olmaya gerek yok.