Sincan'daki saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir restorana yönelik silahlı saldırıda 3 kişinin yaralanmasına neden olan Erhan T.'nin emniyetteki ifadesinde "Eşimle restoran sahibinin mesajlarını gördüm. Bunun üzerine bu olayı gerçekleştirdim" dediği öğrenildi.
Ankara Masası
|
17 Eylül 2021, Cuma - 14:10
Sincan'daki saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı

Sincan ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi Öncü Sokak'taki bir lokantaya yönelik silahlı saldırı ardından yaşananların perde arakası aralandı. 

Erhan T.'nin yaklaşık 10 gün önce eşi F.T. ile iş yeri sahibi M.A.'nın mesajlaşmalarını gördüğü ve kendisini aldattığını ileri sürdüğü eşini darp ve tehdit ettiği belirtildi. Erhan T.'nin iş yeri sahibi M.A.'yı da tehdit ettiği öğrenildi. Olayın ardından F.T.'nin şikayeti üzerine Erhan T. hakkında uzaklaştırma ve tedbir kararı alındığı kaydedildi.

Öte yandan  Erkan T.'nin ilk ifadesine de ulaşıldı. Silahlı saldırganın emniyetteki ifadesinde "Eşimle restoran sahibinin mesajlarını gördüm. Bunun üzerine bu olayı gerçekleştirdim" dediği öğrenildi. 

Erhan T.'nin daha önce dolandırıcılık suçundan cezaevine girdiği yine elde edilen bilgiler arasında.

Sincan'da silahlı saldırı

Sincan'da bir lokantaya düzenlenen silahlı saldırıda Ahmet A. ile kardeşi Ali A'nın yanı sıra lokantada çalışan bir garson yaralanmıştı.  Ardından tüfeği çenesine dayayarak intihara kalkışan Erkan T., ekiplerin ikna çalışması sonucu tüfeği bırakıp teslim olmuştu. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1009652/sincandaki-saldirganin-ilk-ifadesi-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.