Ankaragücü ,Menemenspor maçına kitlendi

Ankaragücü TFF 1. Lig'in 6. haftasında karşılaşacağı Menemenspor maçı hazırlıklarını tamamladı.
Ankara Masası
|
19 Eylül 2021, Pazar - 11:08
Ankaragücü ,Menemenspor maçına kitlendi

Ankaragücü  TFF 1. Lig'in 6. haftasında yarın Menemenspor'la karşı karşıya gelecek.

Ankaragücü, tarihinde iki kez karşılaştığı İzmir temsilcisine üstünlük kuramamıştı.

Ankaragücü'nün performansı

Sezona, Süper Lig'e çıkma vaadiyle başlayan başkent ekibi, Tuzlaspor ile deplasmanda 1-1, daha sonra sahasında Kocaelispor ile de golsüz berabere kaldı.

Ligin 3. haftasında Denizlispor maçını 3-0 kazanarak çıkışa geçen sarı-lacivertliler, 4. hafta sahasındaki başkent derbisinde Gençlerbirliği'ni 2-0, son hafta da deplasmanda İstanbulspor maçını 1-0 kazanmasını bildi.

"Dörtte dört yapmak istiyoruz"

MKE Ankaragücü'nün yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Gökalp Üstün,yaptığı açıklamada, takımlarının son 3 maçı kazandığına dikkati çekti.

Bu hafta sahalarında Menemenspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Üstün, "Bu hafta İzmir temsilcisini yenip dörtte dört yapmak istiyoruz. Takımımızda daha verim alamadığımız oyuncular var. İnşallah onlar da en kısa sürede takıma entegre olacaktır. Ciddi manada TFF 1. Lig'in ortalamasının üzerinde bir kadroya sahibiz. Pazartesi günü tek hedefimiz galibiyet, bu parolayla maça çıkacağız." şeklinde  konuştu.

Üstün, 12'nci güç olarak gördükleri taraftarları takımın yanında görmek istediklerini aktaran Üstün,"Taraftarımıza aşı olmaları yönünde çağrıda bulunuyoruz. 11 oyuncumuz kazanmak için sahada her şeyini veriyor. İtici güç olarak 12'nci oyuncumuz tribünde oturan taraftardır. Taraftarlarımızdan aşı olup tribüne gelerek 12'nci oyunculuk görevini yerine getirmelerini bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1011332/ankaragucu-menemenspor-macina-kitlendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.