Etimesgut'tan şampiyon Ampute Futbol Milli Takımı'na büyük destek

Etimesgut Belediyesi, Ampute Futbol Milli Takımı için Devlet Bahçeli Tesisleri'nin kapısını açtı.
Ankara Masası
|
20 Eylül 2021, Pazartesi - 12:05
Etimesgut'tan şampiyon Ampute Futbol Milli Takımı'na büyük destek

Finalde, İspanya'yı 6-0 yenerek Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı Türkiye'ye büyük sevinç yaşattı. Süper Lig'de mücadele eden  Ampute Futbol takımında yer alan  7 futbolcunun  Etimesgut Belediyesinden olması ayrı bir gurura sebep oldu. Osman Çakmak yönetimindeki Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda Etimesgut Belediyesi Devlet Bahçeli Tesisleri'nde hazırlandı. Futbolcular, pandemi sürecinde düzenli idman yaparak yoğun tempoda şampiyonluğa bilendiler. 

Milli takım için ter döktüler

Etimesgut Belediyesinin Ampute futbol takımı için özel olarak hazırladığı antrenman sahalarını kullanan milli takım oyuncuları, merkezin spor salonu, hamam, sauna, havuz ve diğer donatımlarından da yararlandılar.

Etimesgut Belediyesi Ampute Futbol takımından, 11 gol atarak hem "gol kralı" hem de "en değerli oyuncu" unvanıyla şampiyonluğun kazanılmasını sağlayan milli yıldız Ömer Güleryüz'ün yanı sıra kaleci Bülent Çetin, Alican Kuruyamaç, Şeyhmus Erdinç, Feyyaz Gözüaçık ve Kemal Güleş milli takım için ter döktüler.

"Milli takımımızı tebrik ediyorum"

Etimesgut Belediyesi Ampute Takımı'nı kurup ve takım için  gerekli tüm destekleri verdiklerini ifade eden Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "Ampute futbol takımımız için Devlet Bahçeli Tesislerimizde antrenman sahaları yaptık. Ampute takımımız süper lig şampiyonluğunun yanı sıra Türkiye Kupası'nı da kazandı. Takımızda yer alan 7 futbolcumuz aynı zamanda milli takım futbolcusudur ve milli takımın başarısında diğer futbolcularımızla birlikte önemli bir paya sahiptir. Ampute futboluna verdiğimiz destek kulüp olarak bizlere başarı getirdiği gibi milli takımımızın da Avrupa şampiyonluğunda da büyük rol oynamıştır. Bu yönüyle mutluluğumuz sevincimiz daha da artırmıştır. Bir kez daha milli takımımızı tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1012903/etimesguttan-sampiyon-ampute-futbol-milli-takimina-buyuk-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.