Pursaklar artık daha yeşil

Pursaklar Belediyesi, ilçe genelinde yeşil alanlardaki bitki ve ağaçların bakımı için çalışma başlattı.
Ankara Masası
|
21 Eylül 2021, Salı - 11:11
Pursaklar artık daha yeşil

İlçeye binlerce metrekare yeşil alan kazandıran Pursaklar Belediyesi, bu alanların her zaman yeşil kalması ve sağlıklı bir şekilde büyümeleri için yoğun mesai harcıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen sulama çalışmalarıyla ağaç ve bitkilerin, her zaman yeşil kalması ve normal büyümelerine devam etmesi sağlanıyor.

Yakında zamanda araç filosunu güçlendiren Pursaklar Belediyesi, yeşil alanların yanı sıra park ve bahçelerde sulama çalışmalarını düzenli bir şekilde yürütüyor. Ekiplerin yürüttüğü çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yeşil alanlara canlılık veren sulama çalışmalarını denetledi.

"Daha yeşil Pursaklar"

Çevrenin korunmasına ve yeşil alanlara büyük önem verdiklerini ifade eden  Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Hemşehrilerimizin Park ve yeşil alanlarda sağlıklı bir şekilde dinlenebilmeleri için ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeşil alanlarımızın daha yeşil kalması için büyük bir mücadele ortaya koyuyoruz. Vatandaşlarımıza daha verimli hizmet sunarken su israfı yapmadan ağaçlık alanlarda ve yeşil alanlarda sulama çalışmaları yürütüyoruz. Daha Yeşil Pursaklar için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1015920/pursaklar-artik-daha-yesil
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.