CHP Etimesgut İlçe Başkanı Emir'den tartışma yaratacak sözler!

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, "Hepiniz Atatürk olacaksınız ve bu ceberrut adamı bu ülkenin başından atacağız bir daha gelmesinler diye onların kökünü kazıyacağız." dedi.
Büşra Bayrak
|
21 Eylül 2021, Salı - 16:48
CHP Etimesgut İlçe Başkanı Emir'den tartışma yaratacak sözler!

Ankara'da geçtiğimiz günlerde Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde CHP Etimesgut İlçe Başkanlığı’nın 3. Olağanüstü Kongresi gerçekleşti.

İlçe başkanının belirlendiği kongrede 3 aday gösterilirken geçici olarak ilçe başkanlığı görevini yürüten Cemal Emir 301 delegenin 150’sinin oyunu alarak başkanlığa tekrar seçildi. Diğer adaylardan Tekin Araç 75, Ali Güvenç 71 oy alırken 6 oy ise geçersiz sayıldı.

CHP'li ilçe başkanı Emir, zafer konuşması için çıktığı kürsüde yeni bir tartışmanın ateşini fitilledi. CHP’li Emir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik “ceberrut” AK Parti seçmenine yönelik ise “köklerini kazıyacağız” sözleriyle dikkat çekti.

Emir konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Samsun’dan yeni bir Atatürk gelmesini beklemeyin, gelmeyecek. Hepiniz Atatürk olacaksınız ve bu ceberrut adamı bu ülkenin başından atacağız bir daha gelmesinler diye onların kökünü kazıyacağız. Bu kavgagayı da buradan Etimesgut'tan ateşleyeceğiz. Artık kimler korkacaksa korkusun. Bizim sloganımız var. "Korkmayacağız, yılmayacağız, susmayacağız değil korkutacağız, yıldıracağız, susturacağız diyeceğiz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1016517/chp-etimesgut-ilce-baskani-emirden-tartisma-yaratacak-sozler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.