Ertuğrul Çetin Özel Eğitim Kurumlarının temsilcilerini ağırladı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Meslek Grupları ve Esnaflar Buluşmaları" kapsamında, ilçede hizmet veren Özel Eğitim Kurumları temsilcileri ile bir araya geldi.
Ankara Masası
|
24 Eylül 2021, Cuma - 11:35
Ertuğrul Çetin Özel Eğitim Kurumlarının temsilcilerini ağırladı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Meslek Grupları ve Esnaflar Buluşmaları’’ programı kapsamında bu hafta Özel Eğitim Kurumları temsilcilerini konuk etti. Etkinliğe,Başkan Ertuğrul Çetin'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil ve Belediye Başkan yardımcıları da katılım sağladı.

Gerçekleşen programında Başkan Ertuğrul Çetin, ilçedeki Özel Eğitim Kurumları temsilcilerine belediye çalışmalarını, şehre kazandırılan hizmetleri, yapım çalışmaları devam eden projeleri ve kısa süre içerisinde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

"Var gücümüzle destek olduk"

Eğitimcilerle ortak amaçlarının çocukları geleceğe en donanımlı şekilde hazırlamak olduğuna dikkat çeken Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar Belediyesi olarak Millet Kıraathanesi, Çocuk Kütüphanesi, Şehir Araştırmaları Kütüphanesini hizmete sunarken GB desteği, lisezone, EBA sınıfı ve canlı eğitim destekleri başta olmak üzere tüm eğitim camiasına var gücümüzle destek olduk. Bu kapsamda da ilçemizdeki Özel Eğitim Kurumları temsilcileri ile bir araya gelerek, belediye çalışmalarımız hakkında detaylı bir sunum yaptık. Eğitim kalitesinin artmasına katkı sağlayan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Programın ardından Başkan Ertuğrul Çetin, Özel Eğitim Kurumları temsilcilerine, ilçede yapım çalışmaları tamamlanan ve devam eden Endemik Vadi, Evcil Hayvanlar Parkı ve Veterinerlik Tesisleri, Devlet Tiyatroları, Pursaklar Sahnesi ve Ankara Kedisi Üretim Çiftliğini gezdirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1022514/ertugrul-cetin-ozel-egitim-kurumlarinin-temsilcilerini-agirladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.