Konya'da feci kaza! Edanaz Güngör ve Irmak Altındaş yaşamını yitirdi

Konya'da ehliyetsiz sürücünün kullandığı araç ile kavşakta bulunan otomobilin çarpışması sonucu Edanaz Güngör ve Irmak Altındaş hayatını kaybetti. Olay anı kameralara anbean yansıdı.
Ankara Masası
|
25 Eylül 2021, Cumartesi - 10:31
Konya'da feci kaza! Edanaz Güngör ve Irmak Altındaş yaşamını yitirdi

Kaza, dün saat 02.30 sularında Konya Meram ilçesi Yeni Yol Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü A.Ö. idaresindeki 42 ATG 91 plakalı otomobil,  cadde üzerindeki kavşakta bulunan B.E., (45) idaresindeki 42 ABK 570 plakalı otomobille çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde 42 ATG 91 plakalı otomobilde bulunan Edanaz Güngör’ün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada sürücüler B.E ile diğer sürücü A.Ö. ve arkadaşı O.B Irmak Altındaş yaralandı.

Yaralılardan, 16 yaşındaki Irmak Altıntaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Irmak Altıntaş’ın cenazesi dün ikindi namazından sonra merkez Meram ilçesi Anasultan Mezarlığında defnedildi.

Diğer yandan, kaza anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde, iki aracın kavşağa hızla girmesi ardından kazanın meydana geldiği ve araçtan bir kişinin fırlayarak düştüğü görülüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1023311/konyada-feci-kaza-edanaz-gungor-ve-irmak-altindas-yasamini-yitirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.