Başkentliler bu savaşı izliyor! Tweetler peş peşe geliyor...

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in FETÖ soruşturması kapsamında ifade vermesinin yankıları devam ediyor. İfade sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Melih Gökçek'in tweetine Mansur Yavaş'ın danışmanı Servet Avcı'dan yanıt geldi.
Ankara Masası
|
25 Eylül 2021, Cumartesi - 16:15
Başkentliler bu savaşı izliyor! Tweetler peş peşe geliyor...

Geçtiğimiz gün FETÖ soruşturması kapsamında ifade veren Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kendi sosyal medya hesabından olayla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Gökçek ifade vermesinin ardından sosyal medya hesabından 'Bugün savcılıktaydım. 2 saat ifade verdim. Konu FETÖ. İpini koparan dilekçe verip beni şikayet etmiş. Şimdi adaletin kararını bekleyeceğiz. Önümüzdeki hafta Mansur ve Ertan Işık ile ilgili onlarca şikayet dilekçesi veriyorum. Biraz da onlar savcılığa gitsin' açıklamasını yapmıştı.

'Bir zamanlar kraldın'

Melih Gökçek'in bu açıklamasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın danışmanı Servet Avcı, Gökçek için 'Bir zamanlar kraldın, parsel parsel satarken dokunulmazdın... Bak şimdi korkudan dizlerin titreye titreye savcılığa gidiyorsun... Bunlar daha iyi günlerin... Çünkü 'Yaklaşıyor yaklaşmakta olan...' ifadelerini kullandı.


Gökçek'ten Servet Avcı'ya: Tanrı Dağları'nda kimlerle kaldın?

Servet Avcı'nın açıklamalarından hemen sonra bir tweet daha atan Melih Gökçek ise Servet Avcı'nın seçimlerden hemen sonra Kırgızistan'a neden gittiğini sorarak şu açıklamayı yaptı;

'Tanrı Dağları'nda kimlerle kaldın Servet Avcı? Orada MİT tarafından Türkiye'ye getirilen ve tutuklanan FETÖ'nün orta Asya İmamı Orhan İnandı ile görüşme yaptın mı? Orhan İnandı'nın Hain FETÖ'cü olduğunu kabul ediyor musun?'

http://www.ankaramasasi.com/haber/1023613/baskentliler-bu-savasi-izliyor-tweetler-pes-pese-geliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
ülküdaş
27 Eylül 2021, 09:07
bu servetovski nin belediye şirketlerine refere ederek aldırdığı insanların feto ilişkisini bir inceleyin bence, bakalım hangi devşirmelerle kriptolar bir araya gelmiş.