Keçiören’de hem temizlik hem müzik resitali

Keçiören Belediyesi’nde süpürge işçisi olarak çalışan Ümit Özçelik, sırtında sazı ve molalarda söylediği türkülerle Keçiörenli vatandaşların kulaklarının pasını süpürüyor.
Büşra Bayrak
|
24 Ağustos 2020, Pazartesi - 12:33
Keçiören’de hem temizlik hem müzik resitali

Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde 6 yıldır süpürge işçisi olarak çalışan bir çocuk babası Ümit Özçelik (32), hayatını sokakları süpürerek kazanıyor. Elinde süpürgesi sırtında sazıyla temizlik yapan Özçelik, mesai aralarında ise Keçiörenlilere türkü ziyafeti yaşatıyor. Saz çalarken bir yandan da türkü söyleyen Özçelik'i esnaflar zevkle dinliyor.

Mahalle sakinlerimize müzik resitali sunuyor

Özçelik’in vatandaşlar ve esnaflar tarafından büyük beğeni topladığını belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Belediyemizde 6 yıldır görev yapan Ümit Özçelik mesai öncesinde, öğlen aralarında ve mesai bitiminde kendisine ait olan temizlik bölgesinde vatandaşımıza ve esnafımıza sazlı sözlü konserler veriyor. Hem temizliğini yapıyor hem de mahalle sakinlerimize müzik resitali sunuyor" dedi.

Hem iş hem eğlence

Başkan Altınok, Ümit Özçelik'in başarılı, işini iyi yapan ve disiplinli bir personel olduğu bilgisini verirken diğer yandan da sanatla ilgilenmesini takdirle karşıladıklarını söyledi.

Başkan Altınok sözlerine şöyle devam etti:

"İcra ettiğiniz mesleğinizi sever ve mesleğinize sadakatle yaklaşırsanız hayatınızın diğer alanlarında da mutlu olursunuz. Ümit sokaklarımızın pırıl pırıl olması için büyük bir gayret gösterirken vatandaşımızın da mutluluğuna vesile oluyor. Bu bakımdan işini eğlenceli hale getirmek için mesai aralarında sanatını da icra edebiliyor. Personelimizin vatandaşımızla kurduğu sevgi bağı da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/102466/keciorende-hem-temizlik-hem-muzik-resitali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.