Altındağ Belediyesinden Gazi Üniversitesi'yle iş birliği

Altındağ Belediyesi, Gazi Üniversitesi ile eğitim ve kültür alanında iş birliği yapmak için protokol imzaladı.
Ankara Masası
|
26 Eylül 2021, Pazar - 09:52
Altındağ Belediyesinden Gazi Üniversitesi'yle iş birliği

Altındağ Belediyesi ile Gazi Üniversitesi arasında ilçenin  eğitim ve kültür alanlarında gelişmesi için önemli bir protokol imzalandı.

"İşbirlikleri yapmayı çok önemsiyoruz"

Gazi Üniversitesi ile imzalanan protokolün, imza atan taraflar için çok memnuniyet verici olduğunu belirten Asım Balcı, "Medeni bir toplum olmanın da, medeniyet iddiası taşımanın da olmazsa olmaz şartı, kendi kültürünü bilmek ve sahip çıkmaktır. Kendi kökümüzden beslenerek, bu zengin mirasa sahip çıkmak zorundayız. Biz Altındağ Belediyesi olarak, eğitim, kültür ve sanat çalışmalarının birleştirici, sosyal sınırları kaldırıcı ve dezavantajlı insanların bile hayata katılımını sağlayıcı bir unsur olduğunun bilincindeyiz. Bizimle aynı fikirde olan kişi ve kurumlarla da, aynı amaç doğrultusunda işbirlikleri yapmayı çok önemsiyoruz. Çünkü birlikten güç doğuyor, her şey daha da güzelleşiyor" ifadelerine yer verdi.

Atılan bu imzaların, Altındağ'daki eğitim ve kültür alanındaki çalışmaları daha da geliştireceğini belirten Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Gazi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Musa Yıldız ve tüm akademisyenlere teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1024746/altindag-belediyesinden-gazi-universitesiyle-is-birligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.