Keçiören Belediyesi misafirlerini ağırlamaya başladı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, üniversite eğitimi için Ankara'ya gelen ve barınma sıkıntısı yaşayan öğrencileri belediyeye ait tesislerde misafir etmeye başladıklarını belirtti.
Ankara Masası
|
26 Eylül 2021, Pazar - 12:31
Keçiören Belediyesi misafirlerini ağırlamaya başladı

Keçiören Belediyesi, üniversite kazanıp Ankara'ya gelen, ancak barınma sıkıntısı çeken öğrencilere Osmangazi Sosyal Yaşam Merkezi Hasta ve Yakınları Konukevi'nin kapılarını açtı.

" Gençler geleceğimizdir, umudumuzdur"

Konuyla ilgili açıklamada bulunana Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Gençlerimizi asla mağdur etmeyiz, sokakta bırakmayız. Herkes bunu böyle bilsin. Yurt çıkmayan gençlerimizi sosyal tesislerimizde misafir etmeye başladık. Bu geçicidir ama gençlerimizi açıkta bırakmayacağız. Geleceğimiz olan gençlerimize sabah kahvaltılarını, akşam da sıcacık yemeklerini ikram edeceğiz. Onların kaliteli beslenmesi gelecekte sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir yaşam için çok önemli. Onların başarısı ülkemizin başarısıdır. Gençler geleceğimizdir, umudumuzdur, ümidimizdir, istikbalimizdir. Onlara en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Onlar gelecekte bu ülkenin yıldızlarıdır. Her gencimiz bir Türk bayrağıdır." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1024925/kecioren-belediyesi-misafirlerini-agirlamaya-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.