Fatih Terim istifadan döndü!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'le ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra yapılan eleştirilerden yıpranan tecrübeli hocanın istifasının cebinde olduğu, 2-1 kazanılan Göztepe maçının kaybedilmesi halinde sarı kırmızılı kulübe veda edeceği ileri sürüldü.
Samet Dirican
|
28 Eylül 2021, Salı - 10:02
Fatih Terim istifadan döndü!

Sahasında Göztepe'yi 2-1 yenerek galibiyet hasretine son veren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in basın toplantısı gündeme damga vurdu.

Son zamanlarda yapılan eleştiriler nedeniyle son derece üzgün olan hatta bir ara gözleri dolan tecrübeli hocanın istifanın eşiğinden döndüğü ortaya çıktı.

Fatih Terim: Kırıldım

Terim, 'Futbolda vefa yok. Dün de yok ona da tamam. Biraz vicdanı olan, biraz Galatasaray'ı sevenin dikkatli davranması gerektiğini düşünüyorum. Üzüldüm, kırıldım' ifadelerini kullandı.

Camia çalkalandı

Kulislerde dolaşan iddialara göre; Terim'in bu sözlerinin arkasında şok bir gerçek var. Kayseri yenilgisi nedeniyle sosyal medyada kendisiyle ilgili yorumlar sonrası Terim karar aşamasına geldi.

İstifa edecekti

Son derece üzülen ve kırılan başarılı teknik adamın Göztepe maçında olası bir puan kaybı sonrasında istifasının cebinde olduğu ve bunu basın toplantısında açıklamayı düşündüğü ifade edildi.

TAKVİM

http://www.ankaramasasi.com/haber/1027436/fatih-terim-istifadan-dondu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.