Keçiören Belediyesinden 'uyuşturucu' açıklaması

Keçiören Belediyesinden yapılan açıklamada, uyuşturucu ile yakalandıktan sonra belediyede çalıştığı tespit edilen şüphelinin iş akdine son verildiği belirtildi.
Ankara Masası
|
28 Eylül 2021, Salı - 15:33
Keçiören Belediyesinden 'uyuşturucu' açıklaması

Keçiören Belediyesinde çalışan bir personelin belediyeye ait araç içinde uyuşturucu madde ile yakalanması gündemdeki yerini koruyor. Konuyla ilgili gözlerin çevrildiği Keçiören Belediyesi sessizliğini bozdu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada,  Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, A.B'nin uyuşturucu bulundurduğu ihbarı üzerine harekete geçerek şüpheliyi gözaltına aldığı, belediyede çalıştığı tespit edilen şahsın iş akdine derhal son verildiği belirtildi. 

"Emniyet birimlerimize destek veriyoruz"

Keçiören Belediyesi'nin uyuşturucuyla mücadele anlamında hem emniyet birimlerine destek verdiğinin hem de çeşitli sevil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde seminerler düzenleyerek birçok faaliyete imza attığının aktarıldığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

"Gerekli cezanın verileceğinden şüphemiz yok"

"Bizleri derinden üzen şey; belediyemize ait aracın yetkililerimizin bilgisi dışında böyle elim bir olaya alet edilmesidir. Bunun neticesinde de beytülmali uygunsuz bir iş için kullandığını tespit ettiğimiz şahsın iş akdini derhal sonlandırdık. Bundan sonraki süreç adli makamlara inceletilecek olup, A.B isimli şahsa yasal çerçevede gerekli cezai işlemin uygulanacağından en ufak şüphemiz yoktur."


http://www.ankaramasasi.com/haber/1028234/kecioren-belediyesinden-uyusturucu-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.