Ankara'da küçük kızlara taciz iddiasının detayları

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde iki küçük kıza taciz iddiasının detayları ortaya çıktı. Taciz edildiği öne sürülen kızlardan birinin annesi "Sizin eliniz o çocukların tenine nasıl değdi" diyerek şüphelilerin en ağır şekilde cezalandırılmalarını istedi.
Ankara Masası
|
29 Eylül 2021, Çarşamba - 09:53
Ankara'da küçük kızlara taciz iddiasının detayları

Olay, Etimesgut ilçesinde günü birlik bir evde yaşandı. İddialara göre, alıkonulan 12 ve 13 yaşlarındaki iki kız çocuğu M.S. tarafından tacize uğradı. Şüpheli şahsın kız arkadaşı  D.E.A.'nın da olayda yardımcı olduğu öne sürüldü. İddialar üzerine çalışma başlatan Sincan ve Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelileri yakalayıp gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan ikili sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

"Çocukları 5. kattan atmaya çalışıyorlar"

Adliyede gazetecilere konuşan kız çocuklarından birinin annesi "2 kızımız dışarı çıkıp kahvaltı yapmak istemişlerdi. 1 kızımızın komşusu tanıdık. Gelin ben sizi kahvaltıya götürüyüm diyor. Bunları alıp Sincan çarşıya götürüyor. Bir adamla karşılaşıyorlar mağazanın kapısında. O kız diyor ki, bu benim arkadaşım doğumgünü hep birlikte gidip kahvaltı yapacağız. Kızları taksiye bindirip alışveriş merkezinin karşısına bir kiralık daireye götürüyorlar. Kızlar gitmek istemiyor, ellerinden cep telefonlarını alıyorlar. Kızımızın biri 12 biri 13 yaşında. Biri benim kızım diğeri arkadaşımın kızı. Bunları kiralık daireye çıkartıyorlar, alkol içirmeye çalışıyorlar, içmeyince dövmeye başlıyorlar. Benim kızımın yüzü, boynu her yeri mosmor. Döve döve mecburiyetten içmeye başlıyorlar. Boynunu sıkıyor, öldürmeye çalışıyorlar, başına silah dayıyor. 5. kattan aşağı atmaya çalışıyor çocukları. Çocuklara cinsel tacizde bulunuyor, tecavüze yeltenmeye çalışıyor o arada kapıcı giriyor bunları dışarı çıkartıyor. Evi toparlıyor kapıyı kapatıyor. Çocukları geri taksiye bindirip aldığı yere geri getiriyor, geri getirirken de yolda "Sakın bunu kimseye anlatmayacaksınız, anlatırsanız eğer size bunun aynısını tekrar yaparım,. Kesinlikle anlatmayacaksınız” diye sıkı sıkı tembihliyor. Gelirken çocuğum beni aradığında, gittiğimde sürekli ağlıyordu. Anlat dedim anlatamadı. Çocuğumun boynundaki, yüzündeki morluğu görünce polisi aradım. Sonuç adliyedeyiz. Yargı bekliyorum. Ben bu insanların, bu kadınla, bu adamın en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Sizin nasıl eliniz kalktı, nasıl eliniz o çocukların tenine değdi? Bunlar herhangi birimizin çocuğu da olabilir. Başka çocuklara yapmasın, başka insanlara dokunmasın adalet istiyorum, yargı istiyorum." dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1029666/ankarada-kucuk-kizlara-taciz-iddiasinin-detaylari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.