CHP'li Yıldırım'dan AK Partili Hasgül'e yanıt

CHP Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım, bölgedeki köpeklerin ölüme terk edileceği iddiaları üzerinden ABB'yi hedef alan AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül'e yanıt verdi. Yıldırım, "Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'ın Karataşlar'da yaptırdığı, 5 yıldızlı köpek bakımevinden haberleri yok." dedi.
Ankara Masası
|
29 Eylül 2021, Çarşamba - 12:04
CHP'li Yıldırım'dan AK Partili Hasgül'e yanıt

Çankaya Belediyesinin barınaktaki köpekleri ölüme terk edeceği iddiası üzerine başlayan tartışma sürüyor.

Belediyenin iddiaları yalanlaması ve olayın Ankara Büyükşehir Belediyesi Sincan Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine 19 köpeğin nakli sırasında yaşandığı açıklaması ardından ABB'yi hedef alan AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül'e yanıt CHP'den geldi.

"Çalışmalar yanlış anlatılıyor"

Ankara Masası'na konuşan CHP Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım, hayvanların ölüme terk edeceği iddialarının kesinlikle doğru olmadığının altını çizerek, "Biz o gün Hayvanseverler Derneği Başkanı Hüseyin Özkan ile beraberdik. Yarın da ziyaretimize gelecek. Orada ki kısırlaştırma operasyonu ve kısırlaştırma ile ilgili arkadaşlarımızın çalışmaları birileri tarafından sürekli yanlış anlatılıyor. Doğru bilgiler değil. Kamuoyunu doğru bilgilerle aydınlatmak gerekir. O iddiaların tamamını doğru bulmuyoruz. Hayvanseverler Derneği Başkanı yarın ilçemizi ziyarete gelecek. Konuyu kapsamlı olarak görüşeceğiz. Benim de evimde kedimiz ve köpeğimiz var. Bizim hayvan sevgimizi kimse konuşamaz, tartışamaz." dedi.

"5 yıldızlı köpek bakımevinden haberleri yok"

Çankaya Belediyesinin konuyla ilgili açıklamalarına tepki gösteren ve ABB'nin de suç ortağı olduğunu iddia eden AK Parti Çankaya İlçe Başkan Mustafa Hasgül'e de yanıt veren Yıldırım şöyle devam etti:

"Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'ın Karataşlar'da yaptırdığı, 5 yıldızlı köpek bakımevinden haberleri yok. En kısa sürede hizmete girecek. Sokak hayvanları ile ilgili bizim çalışmalarımızdan bilgi eksiklikleri var. Onlar bize geldiklerinde gerekli bilgileri biz kendilerine aktarırız. Kapımız herkese açık herkesi de bekliyoruz." 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1030019/chpli-yildirimdan-ak-partili-hasgule-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.