ABB'den Şefkat Evleri açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, yurt ihtiyacı olan öğrencilere yer açmak amacıyla Şefkat Evleri'nin boşaltıldığı iddialarını yalanladı.
Ankara Masası
|
29 Eylül 2021, Çarşamba - 16:59
ABB'den Şefkat Evleri açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında  "Küçük bir kesim" tarafından, yurt bulamayan öğrencilere ABB'nin sağladığı geçici barınma hizmeti için sokakta kalan vatandaşları Şefkat Evleri’nden çıkardığı iftirası atılmış, çamur siyasetinin en kirli örneklerinden biri daha sergilenmiştir." dedi.

"Hiçbir vatandaşımız çıkarılmadı"

Bu güne kadar öğrencilerin barınması için Şefkat Evleri’nden hiçbir vatandaşın çıkarılmadığını vurgulayan Gültekin, yer değişikliği yapılarak öğrencilerin aynı merkezlerde toplandığını, öğrencilerin sadece Şefkat Evleri’nde değil, 30 farklı lokasyonda konakladığını ifade etti.

Gültekin, "Ankara'da 23.5 yıl boyunca kirli siyaseti gelenek haline getiren bu zihniyeti, yurtlara yerleştirilen çocuklarımız ve ailelerinin gözündeki ışık yok edecektir." değerlendirmesinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1030488/abbden-sefkat-evleri-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.