İrem Derici'nin Harbiye hayali için harcadığı para olay oldu

Ünlü şarkıcı İrem Derici, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da konser verdi. Konsere 2 ay önceden hazırlanmaya başlayan ve bunun için 150 kişilik ekiple çalışan Derici, 450 bin TL harcadı.
Zeliha Demirci
|
30 Eylül 2021, Perşembe - 10:48
İrem Derici'nin Harbiye hayali için harcadığı para olay oldu

İrem Derici, organizasyonunu Bayhan Prodüksiyon'un üstlendiği "Harbiye Yıldızlı Geceler" konser serisi kapsamında önceki gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava konserine çıktı. Provaları iki ay süren konseri için 150 kişilik bir ekiple çalışan İrem Derici, 24 şarkılık bir repertuvar hazırladı.

Alper Atakan ve rapçi Sefo'yu da sahnesinde ağırlayan Derici, Harbiye'de gördüğü yoğun ilgi karşısında duygusal anlar yaşarken, "Ağlamam zordur ama bu sevgi karşılığında mutluluk gözyaşlarım bunlar, iyi ki varsınız. Bu sahne benim hayalimdi, sayenizde hayal gerçek oldu" dedi.

Görsel şovlar ve sahnesi için büyük para harcadığını, sahneden kazandığını yine işine yatırdığını anlatan Derici şöyle konuştu: "450 bin lira harcadım. Ben hiçbir zaman yatlar, katlar, kolunda pırlantalar, altımda son model arabalar bir tip olmadım. Yıllardır aynı arabayı kullanıyorum. Pandemiden sonra çıktığım tüm sahne ve konser paralarımı, üzerine cebimden de koyup buraya yatırdım. Bunu yapmazsam rahat uyuyamam, bu benim işime saygımdır."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1031217/irem-dericinin-harbiye-hayali-icin-harcadigi-para-olay-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.